VVX 1500 not getting registered to Lync 2013 on premises

Sujoy
Occasional Advisor

VVX 1500 not getting registered to Lync 2013 on premises

Hi

   We are trying to register a VVX 1500 to Lync 2013 on premises.

We followed all the steps as mentioned to configure the Lync.cfg file including import of the root certificate,imported the same onto the phone,but the phone is not getting registered to the Lync server.

The firmware ver is 4.0.1

 

Can someone suggest how to solve the issue?

Message 1 of 2
1 REPLY 1
SteffenBaierUK
Polycom Employee & Community Manager

Re: VVX 1500 not getting registered to Lync 2013 on premises

Hello Sujoy,

welcome to the Polycom Community.

 

LYNC 2013 is not supported in UCS 4.0.x range.

 

UCS 4.1.0 added LYNC 2013 support but not for the VVX1500.

 

UCS 5.0.0 or is required for LYNC 2013 if used with a VVX1500


The community's VoIP FAQ contains this post here:

 

Dec 6, 2011 Question: What Phone Models support the LYNC 2010 or LYNC 2013 Features added in UCS 4.0.1?

Resolution: Please check => here <=


Please ensure to provide some feedback if this reply has helped you so other users can profit from your experience.

Best Regards

Steffen Baier

Polycom Global Services

----------------

If official support is required please check how to phone or open a case here

----------------
The title Poly Employee & Community Manager is a community setting and does not reflect my role. I am just a simple volunteer in the community like everybody else. All posts and words are my own & do not represent the views of Employer.

----------------


⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓ SIGNATURE ⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓
Notice: This community forum is not an official Poly support resource, thus responses from Poly employees, partners, and customers alike are best-effort in attempts to share learned knowledge.
Please also ensure you always check the VoIP , Video Endpoint , Microsoft Voice , PSTN or other FAQ's in the different sections
Message 2 of 2