Logo

Poly Computer Audio Connector - No audio when reg.x.lineKeys set to greater than 1

SnapDragon
Occasional Visitor

Poly Computer Audio Connector - No audio when reg.x.lineKeys set to greater than 1

I have a few VVX 501 phones, and was super excited when I found out that Poly released the Audio Connector application!  While the phones paired perfectly fine with our PCs, I never heard any audio.    After spending the last 3 hours diagnosing my configuration (including several factory resets and PBX config changes), I noticed that the setting:

reg.1.lineKeys=2

seems to be the culprit.  Any value higher than 1 results in no audio!  

 

I checked a few registration lines, and it seems like the same case- no audio if the reg.X.lineKeys is set to greater than 1.  

 

Is this a limitation of the audio connector application, or just a bug?  Appreciate your help!

 

My setup is:

VVX 501 version:  6.4.3B

Poly PC Audio connector version: 1.0.0.10

Computer: Windows 10 21H2

 

 

Message 1 of 3
2 REPLIES 2
SteffenBaierUK
Polycom Employee & Community Manager

Re: Poly Computer Audio Connector - No audio when reg.x.lineKeys set to greater than 1

Hello @SnapDragon ,

 

Welcome to the Poly Community.

 

Is the issue that you never get the Audio Pop Up when using 2 lines or more?

 

If yes please get this into our support organisation and mention my name so this can be assigned to me as I believe I can replicate this with a VVX 501 running 6.4.3

 

I could not replicate this using a VVX 250

 

Please ensure to provide some feedback if this reply has helped you so other users can profit from your experience.

Best Regards

Steffen Baier

 

----------------

If official support is required please check how to phone or open a case here

----------------
The title Poly Employee & Community Manager is a community setting and does not reflect my role. I am just a simple volunteer in the community like everybody else. All posts and words are my own & do not represent the views of Employer.

----------------


⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓SIGNATURE ⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓
Notice: This community forum is not an official Poly support resource, thus responses from Poly employees, partners, and customers alike are best-effort in attempts to share learned knowledge.
Please also ensure you always check the VoIP , Video Endpoint , Microsoft Voice , PSTN or other FAQ's in the different sections
Message 2 of 3
SnapDragon
Occasional Visitor

Re: Poly Computer Audio Connector - No audio when reg.x.lineKeys set to greater than 1

If by popup do you mean the green background display that shows up on the phone when playing audio?  If so, then yes - no popup when 2+ lines are registered.

 

I will open a case with Poly Support.  Thanks again for your help Steffen - you're a godsend on these forums!

 

Message 3 of 3