IP7000: Error no application is present

ATD
Occasional Visitor

IP7000: Error no application is present

Whe changes telephone supplier and whant to use the IP7000 further. After plug-in the network cable (PoE) the device make an autoboot and coming up with "Error, application is not present" and make an autoboot again (running in a loop).

What's the reason for that? Is the phone damaged?

BR Andrew

Message 1 of 2
1 REPLY 1
SteffenBaierUK
Polycom Employee & Community Manager

Re: IP7000: Error no application is present

Hello @ATD ,

 

Welcome to the Poly Community.


From our FAQ:

 

Sep 27, 2012 QuestionI get the message “Error application not present / Application not Found” on my phones screen

Resolution: Please check => here <= or => here <= and ensure you are not using a TFTP server

 

Please ensure to provide some feedback if this reply has helped you so other users can profit from your experience.

Best Regards

Steffen Baier

----------------

If official support is required please check how to phone or open a case here

----------------
The title Poly Employee & Community Manager is a community setting and does not reflect my role. I am just a simple volunteer in the community like everybody else. All posts and words are my own & do not represent the views of Employer.

----------------


⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓ SIGNATURE ⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓
Notice: This community forum is not an official Poly support resource, thus responses from Poly employees, partners, and customers alike are best-effort in attempts to share learned knowledge.
Please also ensure you always check the VoIP , Video Endpoint , Microsoft Voice , PSTN or other FAQ's in the different sections
Message 2 of 2