Logo

Poly Lens deletion

Artesian
Occasional Visitor

Poly Lens deletion

I am trying to delete some devices from Lens but they keep coming back. Done everything from getting rid of the sites attached down to the devices themselves. My understanding this may be a known bug? Need some path to get this done

Message 1 of 4
3 REPLIES 3
SteffenBaierUK
Polycom Employee & Community Manager

Re: Poly Lens deletion

Hello @Artesian ,

 

Welcome to the Poly Community.

 

Is this Lens Desktop or Lens Cloud. If Desktop PC or MAC?

 

In order to get this looked at please contact our support team in region.

 

Please ensure to provide some feedback if this reply has helped you so other users can profit from your experience.

Best Regards

Steffen Baier

 

----------------

If official support is required please check how to phone or open a case here

----------------
The title Poly Employee & Community Manager is a community setting and does not reflect my role. I am just a simple volunteer in the community like everybody else. All posts and words are my own & do not represent the views of Employer.

----------------


⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓SIGNATURE ⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓
Notice: This community forum is not an official Poly support resource, thus responses from Poly employees, partners, and customers alike are best-effort in attempts to share learned knowledge.
Please also ensure you always check the VoIP , Video Endpoint , Microsoft Voice , PSTN or other FAQ's in the different sections
Message 2 of 4
Artesian
Occasional Visitor

Re: Poly Lens deletion

It's is Lens cloud. Would doing via Lens desktop make a difference?

 

Message 3 of 4
Dan Hemsø
Frequent Advisor

Re: Poly Lens deletion

Hi @Artesian

 

I have the same issue.

I had some Poly Trio 8800 with Visual+, 3 sets.

I selected all 6 devices in Poly Lens and clicked Remove.

Now I'm left with 2 Visual+ that I can't delete.

 

I have reported this as a bug, but as we all know, we can't the status of reported bugs, and have not heard anything about it.

 

So you are not alone with this issue.

 

/Dan

/Dan
-------------------------
Please remember to answer as "Accept as Solution" if you could use the help.
Message 4 of 4