Polycom Trio with Hybrid O365 solution registration issue

vosnie
Occasional Visitor

Polycom Trio with Hybrid O365 solution registration issue

Hello all,

 

Using a Polycom Trio 8800 new from box with power adapter. Network and time on NTP is all fine. Device only registers against on-premise account and not on hybrid account under firmware version 5.4.5.9658. Read that this could be due to us using modern auth (ADFS) on the S4B Office365 side.

 

Does anyone know if this is true and if it is when firmware release 5.5.X will be released for the Trio's?

 

Thanks,

 

Edwin

Message 1 of 2
1 REPLY 1
SteffenBaierUK
Polycom Employee & Community Manager

Re: Polycom Trio with Hybrid O365 solution registration issue

Hello Edwin,

welcome to the Polycom Community.

The Trio does not at present support Modern Authentication.

 

A new release will resolve this but I am unable to comment on a time frame.


Please ensure to provide some feedback if this reply has helped you so other users can profit from your experience.

Best Regards

Steffen Baier

Polycom Global Services

----------------

If official support is required please check how to phone or open a case here

----------------
The title Poly Employee & Community Manager is a community setting and does not reflect my role. I am just a simple volunteer in the community like everybody else. All posts and words are my own & do not represent the views of Employer.

----------------

Notice: This community forum is not an official Poly support resource, thus responses from Poly employees, partners, and customers alike are best-effort in attempts to share learned knowledge. If you need immediate and/or official assistance please open a service ticket through your proper support channels.
Please also ensure you always check the VoIP , Video Endpoint , Skype for Business , PSTN or RPM FAQ's
Message 2 of 2