Polycom CX300 doesn't detect on-hook state

villager
Occasional Visitor

Polycom CX300 doesn't detect on-hook state

Hi everyone

We use Polycom CX300 with our peer-to-peer SIP client, that is without Microsoft OCS. We watch HID report with report ID = 2 to handle user actions( engaged buttons, hook switch and so on)

The problem is that we can't detect on-hook state because we don't receive any HID report when handset plugged on hook. It happens when handset and speakerphone has equal volume. Firmaware version 01.32.9.03

It's very important for us to detect hook switch state. Is there any way to do this?

 

 

Message 1 of 2
1 REPLY 1
SteffenBaierUK
Polycom Employee & Community Manager

Re: Polycom CX300 doesn't detect on-hook state

Hello villager,

welcome to the Polycom Community.

The CX300, like any other CX device, is only for usage with Microsoft products.

 

Using it with anything else may not work.

Please ensure to provide some feedback if this reply has helped you so other users can profit from your experience.

Best Regards

Steffen Baier

Polycom Global Services

----------------

If official support is required please check how to phone or open a case here

----------------
The title Poly Employee & Community Manager is a community setting and does not reflect my role. I am just a simple volunteer in the community like everybody else. All posts and words are my own & do not represent the views of Employer.

----------------

Notice: This community forum is not an official Poly support resource, thus responses from Poly employees, partners, and customers alike are best-effort in attempts to share learned knowledge. If you need immediate and/or official assistance please open a service ticket through your proper support channels.
Please also ensure you always check the VoIP , Video Endpoint , Skype for Business , PSTN or RPM FAQ's
Message 2 of 2