CX-500 Teams Mode - Flashing light

DJ054
Occasional Contributor

CX-500 Teams Mode - Flashing light

Hi,

We have just rolled out a batch of CX-500s in Teams mode. We've noticed that the phones have a red flashing LED when they have a missed call. We'd like to disabled it if possible but can't seem to find a way to do this either in Teams or in the Poly config files. 

 

Has anyone managed to do this? 

Many thanks,

DJ

Message 1 of 3
2 REPLIES 2
SteffenBaierUK
Polycom Employee & Community Manager

Re: CX-500 Teams Mode - Flashing light

Hello @DJ054 ,

 

Welcome to the Poly Community.

Both the communities Must Read First or Read 1st and if available the FAQ reference the basic minimum information a new or follow up post should contain.

This ensures the questions having to be asked are limited and any new or follow up post contains the right amount of details to ensure any voluntary participant within the community does not spend additional time chasing basic information.


Unfortunately, your post fell a bit short of the above-explained requirements and we kindly ask you, therefore, to ensure to read these sections and ensure a reply (not Edit!) provides as much detail as possible.

 

In this particular case, I suggest checking with our Partner Microsoft as they supply the Teams application running on our phones but feel free to return here once you have a solution for your issue.


Please ensure to provide some feedback if this reply has helped you so other users can profit from your experience.

Best Regards

Steffen Baier

 

----------------

If official support is required please check how to phone or open a case here

----------------
The title Poly Employee & Community Manager is a community setting and does not reflect my role. I am just a simple volunteer in the community like everybody else. All posts and words are my own & do not represent the views of Employer.

----------------


⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓ SIGNATURE ⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓
Notice: This community forum is not an official Poly support resource, thus responses from Poly employees, partners, and customers alike are best-effort in attempts to share learned knowledge.
Please also ensure you always check the VoIP , Video Endpoint , Microsoft Voice , PSTN or other FAQ's in the different sections
Message 2 of 3
SteffenBaierUK
Polycom Employee & Community Manager

Re: CX-500 Teams Mode - Flashing light

Hello @DJ054 ,

 

I investigated this internally and whilst our Partner Microsoft is missing the ability to do this via their Software we do have a configuration parameter.

 

Use the following configuration to disable the MWI LED for an incoming call:

<call       call.offering.led="0" />


Use the following configuration to disable the MWI LED for a missed call

<call	 call.serverMissedCall.led="0" />


Best Regards

Steffen Baier

----------------

If official support is required please check how to phone or open a case here

----------------
The title Poly Employee & Community Manager is a community setting and does not reflect my role. I am just a simple volunteer in the community like everybody else. All posts and words are my own & do not represent the views of Employer.

----------------


⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓ SIGNATURE ⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓
Notice: This community forum is not an official Poly support resource, thus responses from Poly employees, partners, and customers alike are best-effort in attempts to share learned knowledge.
Please also ensure you always check the VoIP , Video Endpoint , Microsoft Voice , PSTN or other FAQ's in the different sections
Message 3 of 3