G Series Not Reporting S/N in RPM

RGR
Occasional Contributor

G Series Not Reporting S/N in RPM

G series 500 and 700 v all the swy up to 5-- Do not report serial number in RPM endpoint report.

 

Bug in RPM or G series ?

 

Message 1 of 4
3 REPLIES 3
SteffenBaierUK
Polycom Employee & Community Manager

Re: G Series Not Reporting S/N in RPM

Hello RGR,

welcome back to the Polycom Community.

 

Whilst it seems attractive to utilize "Text" speech in a post I can assure you that our community does not face the same character limitation as Twitter or a SMS.

 

I can therefore only encourage yourself to utilize the full product names as non native English speakers or our community search engine may struggle to understand what you are asking.

 

I am unsure myself what a Real Presence Mobile would have to do with the serial Number of a GroupSeries.

 

Could you therefore kindly restructure your question ?


Please ensure to provide some feedback if this reply has helped you so other users can profit from your experience.

Best Regards

Steffen Baier

Polycom Global Services

----------------

If official support is required please check how to phone or open a case here

----------------
The title Poly Employee & Community Manager is a community setting and does not reflect my role. I am just a simple volunteer in the community like everybody else. All posts and words are my own & do not represent the views of Employer.

----------------


⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓ SIGNATURE ⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓
Notice: This community forum is not an official Poly support resource, thus responses from Poly employees, partners, and customers alike are best-effort in attempts to share learned knowledge.
Please also ensure you always check the VoIP , Video Endpoint , Microsoft Voice , PSTN or other FAQ's in the different sections
Message 2 of 4
RGR
Occasional Contributor

Re: G Series Not Reporting S/N in RPM

Real Presence Resource Manager-- reports generated do not show G series Polycom codecs' serial numbers

Message 3 of 4
SteffenBaierUK
Polycom Employee & Community Manager

Re: G Series Not Reporting S/N in RPM

Hello RGR,

It is always useful to include the currently used Software version of all components as issues experienced may already be addressed in a newer release.

This also allows yourself and others to check against current software release notes.

I will substitute the "G Series" with the real products name GroupSeries again to enable non native English speakers or our community search engine which may struggle to understand what you are stating.

Please ensure to provide some feedback if this reply has helped you so other users can profit from your experience.

Best Regards

Steffen Baier

Polycom Global Services

----------------

If official support is required please check how to phone or open a case here

----------------
The title Poly Employee & Community Manager is a community setting and does not reflect my role. I am just a simple volunteer in the community like everybody else. All posts and words are my own & do not represent the views of Employer.

----------------


⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓ SIGNATURE ⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓
Notice: This community forum is not an official Poly support resource, thus responses from Poly employees, partners, and customers alike are best-effort in attempts to share learned knowledge.
Please also ensure you always check the VoIP , Video Endpoint , Microsoft Voice , PSTN or other FAQ's in the different sections
Message 4 of 4