Logo

BT600 flashing blue

Re: BT600 flashing blue

Hi folks,

in the meantime I want to give you a feedback after months. The workaround provided by Poly about disabling Intel Smart Sound Technology driver is still valid and it works perfectly, but there is a problem: quite often (I'm not 100% sure, but I could say "always") after laptop reboot, the driver re-enables again and you need to disable it and then rebooting again to have BT600 working as expected. It's quite annoying and honestly, very frustrating.

I cannot imagine Poly cannot manage this in a different way. I've used another bt headset from a different vendor, without any problems for months.

 

Please please fix it definitely!!!

Cheers

Message 31 of 33
SteffenBaierUK
Polycom Employee & Community Manager

Re: BT600 flashing blue

Hello michele.berardo@gmail.com 

 

welcome back to the Poly community.

 

Is the other vendor's headset you successfully used also using a dongle?

 

Posting anything in this community does not automatically get into our support organization. This community is run by volunteers.

 

If you have an issue with one of our products please work with our support team in your region.

 

Best regards

 

Steffen Baier

----------------

If official support is required please check how to phone or open a case here

----------------
The title Poly Employee & Community Manager is a community setting and does not reflect my role. I am just a simple volunteer in the community like everybody else. All posts and words are my own & do not represent the views of Employer.

----------------


⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓SIGNATURE ⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓
Notice: This community forum is not an official Poly support resource, thus responses from Poly employees, partners, and customers alike are best-effort in attempts to share learned knowledge.
Please also ensure you always check the VoIP , Video Endpoint , Microsoft Voice , PSTN or other FAQ's in the different sections
Message 32 of 33
NeoMike84
Occasional Visitor

Re: BT600 flashing blue

Hello,

 

Have a look at 

Issue with PC's with Intel Audio Controllers | Poly, formerly Plantronics & Polycom

 

I had the same issue and it was linked to Intel Smart Audio driver getting in the way. 

 

Hope this helps

Message 33 of 33