BT600 constant blue/purple flashing after 1723 update

umtpoly
Occasional Visitor

BT600 constant blue/purple flashing after 1723 update

I've updated to 1723 firmware and now my BT600 is constantly flashing blue/purple. This is quite annoying since my PC is turned on most of the time but my headset is not.

All the night now, and potentially during the flights in the future, I'll have a warning flash in the darkness and I'll need to remove the dongle and lose it.

Message 1 of 2
1 REPLY 1
SteffenBaierUK
Polycom Employee & Community Manager

Re: BT600 constant blue/purple flashing after 1723 update

Hello @umtpoly 

 

we already have a post >here< and I already answered so I close this double post.

 

Best regards

 

Steffen Baier

----------------

If official support is required please check how to phone or open a case here

----------------
The title Poly Employee & Community Manager is a community setting and does not reflect my role. I am just a simple volunteer in the community like everybody else. All posts and words are my own & do not represent the views of Employer.

----------------


⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓ SIGNATURE ⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓
Notice: This community forum is not an official Poly support resource, thus responses from Poly employees, partners, and customers alike are best-effort in attempts to share learned knowledge.
Please also ensure you always check the VoIP , Video Endpoint , Microsoft Voice , PSTN or other FAQ's in the different sections
Message 2 of 2